Vaak gestelde vragen

Veelgestelde vragen over online apotheek

 • Welke producten verkoopt u?

  U kunt merkproducten en generieke geneesmiddelen kopen. Merkproducten bevatten het woord “Brand” in de naam.

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

  Ja, het is het beste om dit zo snel mogelijk na uw aankoop te doen (voordat u uw bestelling indient) – op deze manier kunt u onnodige leveringen vermijden en hoeft u geen verzendkosten (en retourkosten) te betalen. De bestelling kan worden geannuleerd, maar als je het pakket ophaalt, kan het product niet worden geretourneerd (tenzij er een fout is en we je niet het verkeerde product hebben gestuurd).

 • Is het mogelijk om de gekochte producten persoonlijk af te halen?

  Het is helaas niet mogelijk om het persoonlijk te downloaden. Wij zijn een strikte online apotheek en alle bestellingen worden uitsluitend via de post bezorgd. Als je de postbode niet persoonlijk wilt ontmoeten, kun je ervoor kiezen om bij een pakketkantoor af te leveren en het pakket op te halen zonder met iemand te hoeven praten.

 • Is het mogelijk om korting te krijgen bij de apotheek?

  Ja, verschillende soorten promoties, kortingen en kortingen (seizoensgebonden of occasioneel) worden regelmatig getoond in onze winkel. Hierdoor is het vaak mogelijk om uw favoriete product voor een gunstige en scherpe prijs in huis te halen. Daarnaast hebben we speciale kortings- en loyaliteitsprogramma’s opgesteld voor vaste klanten.

 • Heb ik een recept nodig om een medicijn bij een apotheek te kopen?

  Nee. De medicijnen die in onze apotheek worden verkocht, kunnen zonder recept worden gekocht. Dit betekent echter niet dat u geen arts hoeft te raadplegen als u ze wilt gebruiken. Raadpleeg uw arts voordat u besluit een medicijn te kopen/in te nemen.

 • Wat zijn de procedures voor het bewaren van medicijnen?

  Alle medicijnen moeten worden bewaard volgens de instructies op de verpakking of op de verpakking. De bobbels en vlekken op de verpakking zijn in Brail geschreven, wat betekent dat de informatie door blinden kan worden gelezen. Hierin worden de naam van het geneesmiddel, de houdbaarheidsdatum en de gebruiksdatum vastgelegd. Inconsistente opslag van medicijnen kan het effect van het medicijn verminderen (of helemaal niet werken). Vergeet ook niet om medicijnen buiten het bereik van kinderen, huisdieren en ouderen te houden die, als gevolg van seniele dementie, kunnen vermoeden dat ze medicijnen in hun EHBO-doos hebben.

 • Wanneer kan ik een bestelling plaatsen in uw apotheek?

  U kunt zeven dagen per week (op elk moment) producten kopen. Bestellingen stromen automatisch ons systeem binnen. Na goedkeuring en ontvangst van betaling worden producten doorgaans binnen 24-72 uur verzonden.

 • Kunnen medicijnen die in apotheken worden verkocht bijwerkingen veroorzaken?

  Over het algemeen reageren alle medicijnen (niet alleen die van onze apotheek) soms niet zoals we zouden willen en kunnen bijwerkingen veroorzaken. Het zorgvuldig lezen van de inhoud van de bijsluiter en het raadplegen van een arts vermindert het risico van optreden ervan aanzienlijk. Lees voor gebruik de lijst met mogelijke bijwerkingen, die is opgenomen in de instructies die bij de verpakking zijn geleverd.

 • Genezen pillen seksuele disfunctie?

  De pillen behandelen seksuele stoornissen niet direct, omdat deze verschillende oorzaken kunnen hebben en soms de hulp van een psycholoog of seksuoloog nodig hebben. In de meeste gevallen geven ze nog steeds het verwachte resultaat in de vorm van een goede erectie, wat helpt om het zelfvertrouwen te herwinnen, het zelfrespect te herstellen en het zelfrespect te vergroten, dus het is bijna genezen.

 • Hoe lang zijn de pillen houdbaar?

  Ook hier is er niet één vaste regel. Onderzoeken en gebruikersrecensies tonen aan dat de effecten van het medicijn 4 tot 6 uur aanhouden (drugs op basis van tadalafil veel langer). Dan moet er seksuele opwinding zijn om de verwachte erectie te laten optreden – de pillen veroorzaken geen erectie.

 • 0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop